15 vite i martuar me Fatimen/ Elvis Naçi që e duam shumë tregon sek retin e martesës së suksesshme

I ftuar në “Dritare me Rudinën” mbrëmjen e djeshme, ishte teologu i njohur Elvis Naçi për të folur mbi faktorët që çojnë në dhun.e në familje.

“Jam prej 15 vitesh me gruan dhe kam një raport të shkëlqyer. I kam thënë gruas sime: “nëse ka kri.sje nuk ia vlen të vazhdohet një martesë ku humbet dashuria, joshja dhe gjerat nuk shkojnë ashtu sic duhet”.

“Ka ose martese të suksessshme, ose divorc normal, kjo duhet të kuptohet. Kur nuk funksionon nuk është kiameti.

Një familje e sforcuar është vuajtje. Atëherë po të kuptosh këtë, përse vr.et. Përse lë fëmijët pa prindër”, u shpreh Elvis Naçi.

Be the first to comment on "15 vite i martuar me Fatimen/ Elvis Naçi që e duam shumë tregon sek retin e martesës së suksesshme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*