61 vjecari qe vishet me funde dhe taka i ftuar ne Top Channel: Grate jane xheloze per kembet e mia, kam mbi 50 pale taka…(VIDEO)


Jetojme ne kohe ndryshe ku cdo dite njerezit cthueren me shume mbase iken kohet kur burrat ishin burra.

Dhe njerezit kishin moral.Sot njerezit kekojne fame kerkojne vemenjde dhe ate e kerkojne duke bere gjera estravagante qe keshtu kjo eshte moda e re te marresh vemendje duke bere gjera ndryshe.

Keshtu eshte dhe Amerikani 61 vjecar ne nje lidhje direkte per emisioni Ftese ne 5 ne Top channel, tregon se ka me shume se 50 pale taka, shikoni videon per me teper.

Be the first to comment on "61 vjecari qe vishet me funde dhe taka i ftuar ne Top Channel: Grate jane xheloze per kembet e mia, kam mbi 50 pale taka…(VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*