7 vite nga lKJA e SokoI Olldashit, ja cfare pune punon sot gruaja e nderuar e tij…


Olldashi bën 6 vite që është Iarguar nga kjo je të, ndërsa familja e tij bashkëshortja dhe djemtë janë treguar gjithnjë të rezervuar sa i përket ekspozimit në media.

Ka qenë nëna e tij, Kozeta Olldashi dhe i vëllai Ardiani që shpesh ndajnë kujtimet e Sokolit.

Ndërkohë Enkelada, bashkëshortja vijon karrierën e saj si juriste dhe pedagoge.

Në një postim të shpërndarë nga vjehrra e saj, Kozeta zbulon se ajo do të jetë lektore në një trajnim të rëndësishëm me temë “Sfidat dhe Perspektivat e Drejtësisë në Shqipëri” , i cili do të mbahet në datën 26 Janar 2020.

Be the first to comment on "7 vite nga lKJA e SokoI Olldashit, ja cfare pune punon sot gruaja e nderuar e tij…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*