9 vite shpirti i saj e di si ka pritur, shqiptaren e lumtur: Linda binjak, i kam djem

Nje familje eshte gezuar se i ka ndodhur nje gje e mrekullueshme qe e prisnin prej vitesh.

Familja Haradinajpas 9 vitesh martese, u ben me dy djem binjak qe Zoti ua fali pas pritjes se gjate.

Ky lajm i ka ngazellyer pa mase e per ta eshte nje dite teper e bukur.

Nena qe lumturohet me zemren te mbushur me emocione te forta, iu plotesua deshira qe zemra e saj e di si ka prit te behej me femije e jo nje por dy.

Shkruhet ne lamjmin e dhene:
“Oh zot kjo eshte dite e bekume per mu dhe familjen time, pas 9 vite martes Allahu me fali 2 djem binjak. Kush me uron Zoti i dhashte ate qe i mungon!”

Be the first to comment on "9 vite shpirti i saj e di si ka pritur, shqiptaren e lumtur: Linda binjak, i kam djem"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*