A Është Angela Merkel Vajza E Hitlerit?

Gjykuar sipas dokumenteve të shërbimit kryesor të zbulimit të Republikës Demokratike Gjermane të njohur si Stas, Angela Merkel është trashëgimtare e Adolf Hitlerit. Në vitin 1954, lindi një fëmijë, një vajzë e vogël, të cilën Stasi e identifikon si Angela Merkel, kancelarja e sotme e Gjermanisë. Data e lindjes zyrtare e saj është 17 korrik 1954, megjithatë, sipas dokumenteve të kësaj policie sekrete aktualisht në arkivat sovjetike të KGB-së, ditëlindja e saj e vërtetë është 20 prill 1954.hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë

Be the first to comment on "A Është Angela Merkel Vajza E Hitlerit?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*