A Ju Ka Ndodhur Të Ju Dhem Trupi Kur Është Moti Me Vransira ? Ekspertët, Ja Si Qëndron E Vërteta

A Ju Ka Ndodhur Të Ju Dhem Trupi Kur Është Moti Me Vransira ? Ekspertët, Ja Si Qëndron E Vërteta

A Ju Ka Ndodhur Të Ju Dhem Trupi Kur Është Moti Me Vransira ? Ekspertët, Ja Si Qëndron E Vërteta

Shkenca ko nfirmon ndikimin e motit mbi dh imbjet. Lagështira dhe era janë shkaktarët kryesorë që nxisin dh imbjet në trupin e njeriut, kryesisht tek personat që v uajnë nga sëm undje kro nike si artrit, migrenë dhe dh imbje neu ropatike, ku risku rritet me 20%. Sipas kërkimit të kryer nga Universiteti i Manchester, faktori më nd ikues në ndjeshmërinë ndaj dh imbjeve dhe përk eqësimin e tyre është lagështira, e më pas pr esioni atmosferik i ulët dhe era e fortë.

Ndërkohë që theksohet se nga eksperimentet e kryera, nuk është gjetur dhe konfirmuar asnjëherë që t emperaturat të ndikojnë. Pra sipas qendrës së specializuar në Universitetin e Manchester, analizat e kryera fillimisht mbi 2600 vullnetarë, vërtetojnë se luhatjet e t emperaturave nuk ndikojnë në gjendjen dhe dh*imbjet e njeriut.

Por koha gri, me lagështirë dhe erë janë ato që ndikojnë tek shëndeti drejtpërdrejtë.

Be the first to comment on "A Ju Ka Ndodhur Të Ju Dhem Trupi Kur Është Moti Me Vransira ? Ekspertët, Ja Si Qëndron E Vërteta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*