A mund ta gjeni në këtë foto Ramush Haradinajn

Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, me rastin e 7 marsit, Ditës së Mësuesit, ka publikuar një fotografi të tij nga klasa e katërt.

Aty shihet Haradinaj bashkë me shokët dhe shoqet e klasës. Fotografia daton nga viti 1978-79.

Por a mund ta gjeni se cili është Haradinaj?

Be the first to comment on "A mund ta gjeni në këtë foto Ramush Haradinajn"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*