Ah moj e shkretë, i futi në dhe me duart e saj dy fëmijët, nga një gabim që e bëjmë të gjithë çdo ditë

Ah moj e shkretë, i futi në dhe me duart e saj dy fëmijët, nga një gabim që e bëjmë të gjithë çdo ditë

Ah moj e shkretë, i futi në dhe me duart e saj dy fëmijët, nga një gabim që e bëjmë të gjithë çdo ditë

Një nënë i ka marrë jetën fëmijëve të saj, pa dashje, pasi u kishte pregatitur mëngjesin. Të ditur janë bërë vetëm emrat e fëmijëve Agustin dhe Maria. U kishte dhënë mëngjesin para se të shkonin në shkollë, por pas dy orësh e marrin në telefon për t’i thënë se fëmijët e saj ishin në gjendje të rë ndë në spi tal.Sipas mjekut, fëmijët ishin në gjendje të keqe dhe nuk mund t’i kontrollonte dot ethet e tyre për shkak të një b ak teri të quajtur s almo nelë.Ky bak ter është i pranishëm në ushqime dhe sh kat ërron o rganet e fëmijëve nëse ata konsumojnë ushqime të inf ektu ara. Pas disa testeve, mjeku arriti në përfundimin se bak teri ishte marrë nga fëmijët në mëngjes.

E ëma kishte përdorur telefonin gjatë kohës që gatuante. Telefonat përmbajnë bak tere që përfundojnë në ushqime dhe kanë pa soja fa ta le për shëndetin

Be the first to comment on "Ah moj e shkretë, i futi në dhe me duart e saj dy fëmijët, nga një gabim që e bëjmë të gjithë çdo ditë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*