Ah sa e dh.imbshme o Zot. Kjo vajzë nuk e dinte që ishte shtatzanë, por kur humbi bebin…Vendoset fati i saj tani

Ah sa e dh.imbshme o Zot. Kjo vajzë nuk e dinte që ishte shtatzanë, por kur humbi bebin…Vendoset fati i saj tani

Ah sa e dh.imbshme o Zot. Kjo vajzë nuk e dinte që ishte shtatzanë, por kur humbi bebin…Vendoset fati i saj tani

Vajza e re vetem 21-vjeçare, f oshnja e të cilës është gjetur e pa jete në tualetin ku lindi, është liruar nga a ku z at për v r asj e gjatë gj yki mi t të saj. Ajo ka deklaruar vazhdimisht se është e pa fajshme, duke thënë se nuk e ka ditur se është shtat zënë dhe se ka humbur vetëdijen gjatë lindjes.Pro ku ro rët kanë kërkuar që Evelyn Hernández të d ë no het me 40 vjet b ur gi m. El Salvador njihet si një prej vendeve me lig jet më të a sh pra kund ër a b or tit. “Falemnderit Zotit, drejtësia është vënë në vend”, ka thënë Hernandez teksa është larguar nga ndërtesa e gj yk atë s pas 33 muajve “të vë shtirë” në b ur g.

“Unë do të vazhdoj të ardhmen duke studiuar dhe do të arrijë synimet e mia. Jam e lumtur”, ka thënë ajo për agjencinë e lajmeve AFP.

Be the first to comment on "Ah sa e dh.imbshme o Zot. Kjo vajzë nuk e dinte që ishte shtatzanë, por kur humbi bebin…Vendoset fati i saj tani"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*