Ai Futet Në Një Gropë Të Thellë. Kur Pashë Atë Që Ai Nxorri, Mbeta Pa Fjalë (VIDEO)

Ai futet në një gropë të thellë. Kur pashë atë që ai nxorri, mbeta pa fjalë (VIDEO)

Ai futet në një gropë të thellë. Kur pashë atë që ai nxorri, mbeta pa fjalë (VIDEO)

Pas disa vërshimeve që ishin bërë në atë zonë dikush kishte njoftuar ekipet të cilët kujdeseshin për kafshët dhe ata menjëherë u nisën për në vendin e ngjarjes. Me të arritur aty ata iu përveshën punës dhe pas shumë përpjekjesh burri i cili u fut edhe në kanalizim gjysëm të mbyllur duke rre zik uar edhe jetën e tij ai më në fund arriti të nxjerrë dicka nga aty, gjë e cila i la pa fjalë të gjithë njerzit që ishin prezent.

Be the first to comment on "Ai Futet Në Një Gropë Të Thellë. Kur Pashë Atë Që Ai Nxorri, Mbeta Pa Fjalë (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*