Aida Shtino lë me gisht në gojë Bratajn dhe Piperon/ Ju i bëtë me korona shqiptarët…

Gazetarja Aida Shtino ka shprehur mendimin e saj për gjo bën ndaj maskave përmes një postimi në Facebook. Kryesisht ka shprehur mendimin për mbajtjen e maskave në rrugë dhe në ambiente të hapura.

Ironia është një ndër karakteristikat e gazetares e cila në këtë rast ka go dit ur mjekun Pëllumb Pipero dhe Skënder Brataj.

Gazetarja u shpreh:

Herës tjetër këtë Brataj do ta bëjnë Minister ia hodhi Pipos… Po mirë Pipos po ia hodhi edhe atij Dr. Celes në Amerikë… Një doktoreshë në një studio televizive thotë se: ”Çfarë ju ndodh njerëzve nëse vendosin një beze në fytyrë…? Doktoresha na i do të mirën… Po mirë moj doktoreshë pse unë duhet tju besoj juve…?

Ju flisni për protokolle, kur asnjë nga ju nuk na ka sqaruar, se çfarë protokolli ndiqni për një të sëmurë me Covid…? Kjo k atr aurë e kësaj pandemie e ka burimin tek mosprofesionalizmi juaj, për të sqaruar njerëzit dhe e dini ju kuptoj në njëfarë mënyre, skeni faj sepse nuk jeni politikanë dhe nuk dini të gënjeni…por se di mbas disa vitesh kush do tju besojë juve tek ajo që bëni…???

Kreu i Urgjencës Kombëtare, Skënder Brataj, reagon pas infektimit me koronavirus: I emocionuar nga solidariteti. Qëndroni në shtëpi! – RTSH-Radio Televizioni Shqiptar

Be the first to comment on "Aida Shtino lë me gisht në gojë Bratajn dhe Piperon/ Ju i bëtë me korona shqiptarët…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*