Ajo hoqi dorë nga këto 2 zakone dhe humbi 80 kg. Ja ndryshimi i saj i befasues pas 1 viti, e gjithçka e bëri në shtëpi

Vetëm një vit e gjysmë më parë, jeta e saj ishte krejtësisht e ndryshme nga ajo e sotme.

Çdo ditë hante ushqim fast food dhe kalonte orë shtrirë në shtrat duke shikuar televizor.

“Gjithçka që bëja ishte të haja, të shkoja në punë dhe të shikoja seriale televizive”, thotë ajo.Në moshën 19-vjeçare peshonte 145 kilogramë. Ishte atëherë kur ajo vendosi të bënte ndryshime rrënjësore në jetën e saj.Obe ziteti nuk është vetëm një pro blem i pamjes së jashtme, çfarë me të vërtetë është në rre zik është shëndeti i atij që vu an prej tij.Jessica e dinte se nëse donte të humbte peshën ajo do të duhej të bënte ndryshime rrënjësore në jetën e saj.shtype rek3.lamen dhe shiko vi.deon e plote

Be the first to comment on "Ajo hoqi dorë nga këto 2 zakone dhe humbi 80 kg. Ja ndryshimi i saj i befasues pas 1 viti, e gjithçka e bëri në shtëpi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*