Ajo Iku Nga Shtëpia Kur Ishte 12 Vjeçe, Bosi I Naftës E Merr Dhe…Shikoni Jetën Që Bëjnë Sot

Ajo iku nga shtëpia kur ishte 12 vjeçe, bosi i naftës e merr dhe…shikoni jetën që bëjnë sot

Ajo iku nga shtëpia kur ishte 12 vjeçe, bosi i naftës e merr dhe…shikoni jetën që bëjnë sot

kush nuk do të donte të ishte në vendin e saj? Bossi, Valentin Romanov, i cili është kryetari i zyrës në Singapor të kompanisë së naftës shtetërore ruse Lukoil, është martuar në korrik të vitit 2016 me 18-vjeçaren Elizaveta Adamenko. Dasmën ata e bënë në Francë. E tani, medoemos, jeta e 21-vjaçares Adamenko ka ndryshuar komplet.Ajo nuk është modele, por bashkëshortja e manjatit të naftës 57-vjeçar. Prej afro 3 vitesh ata jetojnë të lumtur e të martuar, e gjithçka duket normale, por historia e tyre nuk nis 3 vite më parë. Romanca e çiftit kontraversal ka nisur më tepër se 6 vite më parë kur 18-vjeçarja Adamenko u largua banesa e saj në rajonin e Siberisë. Por sipas revistës së “Prospekt Mira” ata janë lidhur bashkë kur ajo ka qenë 14 vjeçe, edhe pse kjo nuk lejohet qoftë sipas ligjeve Ruse apo dhe atyre të Singaporit ku mosha e lejuar për marrëdhënie sek**ale është 16.

Por pavarësisht faktit se lidhja e tyre ishte qartazi në shkelje të ligjit dhe Romanov mund të përfundonte në burg, ata vijuan të qëndrojnë bashkë duke e kurorëzuar lidhjen e tyre në martesë, pasi Adamenko mbushi 18 vjeçe.

Be the first to comment on "Ajo Iku Nga Shtëpia Kur Ishte 12 Vjeçe, Bosi I Naftës E Merr Dhe…Shikoni Jetën Që Bëjnë Sot"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*