Aktori turk e tha me të madhe në mes të vendit/ Unë jam shqiptar: Gazetarja italiane e lumur shumë i thotë të dua


Ju mund të fitoni para me gjithçka, dukë përfshirë këtu dhe dashurinë për aktorin më të dashur.

Can Yaman – IMDb

Floriana Rullo, një gazetare për edicionin italian të “ Corriere della Sera” e kuptoi shumë shpejt interesin e audiencës italiane për Can Yaman dhe botoi një libër me titullin : ‘Can Yaman: Unë gjithmonë do të dua’

Libri kushton 12,9 euro dhe tregon për jetën dhe vepren e aktorit.

Can Yaman, një ndër aktorët më të dashur për momentin, në Turqi dhe jo vetëm, ka deklaruar gjithashtu se është me origjinë shqiptare.

Aktualisht, aktori, po luan në serialin “Bay Yanlis”, krah aktores Ozge Gurel.

Be the first to comment on "Aktori turk e tha me të madhe në mes të vendit/ Unë jam shqiptar: Gazetarja italiane e lumur shumë i thotë të dua"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*