Aktori Turk E Thotë Në Mes Të Të Gjithëvë/ Jam Shumë Krenar Që Jam Shqiptar

Aktori turk e thotë në mes të të gjithëvë/ Jam shumë krenar që jam shqiptar

Aktori turk e thotë në mes të të gjithëvë/ Jam shumë krenar që jam shqiptar

Aktori i njohur i serialit shumë të ndjekur në vend ‘Ertugrul’ ka gëzuar të gjithë shqiptarët me pohimin e tij. Aktori kryesor i këtij seriali, Engin Altan Duzyatan, ka deklaruar se është me origjinë shqiptare.
36-vjeçari është aktor dhe prezantues shumë i njohur në Turqi, por që u bë shumë i famshëm edhe në Shqipëri, e shumë vende të tjera, për rolin e tij kryesor në ‘Ertugrul’.

Ai ka deklaruar për mediat turke se ka lidhje me Shqipërinë, pasi origjina e tij është shqiptare.

Seriali ‘Ertugrul’ flet për historinë e njeriut që përcaktoi fatin e botës “Ertugrul”, djali i Sulejman Shahut dhe babai i Osmanit të I-rë që themeloi Perandorinë Osmane.

Be the first to comment on "Aktori Turk E Thotë Në Mes Të Të Gjithëvë/ Jam Shumë Krenar Që Jam Shqiptar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*