Aktorja e njohur e pranon pas shumë vitesh/ Jam bërë pishman, për skenat me pullë të kuqe, e bëra se isha e varfër

Aktorja Gemma Arterton, e cila ishte njc nga personazhet e filmit të James Bond në vitin 2008, është penduar për rolin që ka patur.

Pin on Gemma Arterton

Në një skenë, 34-vjeçarja kaloi nate pa sionante me James Bond, përballë aktorit protagonist Daniel Craig.

Për të fituar këtë rol kur ishte vetëm 21 vjeç, Gemma kishte konkurrente 1500 gra të tjera të cilat dëshironin të merrnin pjesë. Por, tani thotë se do të donte që gjërat të ishin ndryshe në atë kohë.

“Në fillim të karrierës time isha e varfër dhe isha e lumtur vetëm që të punoja dhe të siguroja jetesën. Ende marr kritika, por isha 21 vjeç, kisha një kredi studentore, dhe mbi të gjitha ishte një film i James Bond. Por teksa po rritesha, kuptova që kishte shumë gabime me gratë që merrnin pjesë në filmat e James Bond”, ka thënë ajo.

Bond-girl Gemma Arterton reveals her ‘traumatic’ experience at the gym – The Economic Times

Be the first to comment on "Aktorja e njohur e pranon pas shumë vitesh/ Jam bërë pishman, për skenat me pullë të kuqe, e bëra se isha e varfër"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*