Alesia Bami thotë se jeton me 400 mijë lekë, i kthehet Edi Manushi: Hiqe…

Alesia Bami ishte sot pjesë e rubrikës “Trotuar” në “E diell” ku u fol për pagat. Gjatë bisedës, Alesia u shpreh se rroga e saj e parë në televizion, kapte shifrën e 300 mijë lekëve të vjetra. Ndërsa sot ajo jeton edhe me 400 mijë lekë të vjetra “Rroga ime e parë në televizion ka qenë 300 mijë lekë dhe më ndihmonin edhe prindërit. Kurse sot mund të jetoj edhe me 400 mijë lekë”, u shpreh Alesia ndërsa Manushi e ndërpreu dhe i kërkoi të heqë këpucët për t’i parë markën Sht ypni ne foto rek15amen pos hte ket ij shkr imi ju ha pen pamj et…

Be the first to comment on "Alesia Bami thotë se jeton me 400 mijë lekë, i kthehet Edi Manushi: Hiqe…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*