Antonelës nuk i del e keqja me sjelljen e Atdheut në takim me Sarën/ Ngrihet dhe ja fut me shpullë: O i pafytyrë…

Antonela është ne vriko sur nga sjellja e Atdheut me Sarën dhe është ngritur për ta që lluar me shu plakë në studio.

Ajo i bëri të qartë se këto gjëra nuk i bën dot me të dhe më pas e go diti me këpucë duke i thënë se është “i paf yt yrë”.

Antonela: Këto gjëra nuk mi bën mua, t’i fusësh gishtat në gojë të tjerëve.

Atdheu: Çfarë ishte kjo?

Antonela: Kështu jam unë. Kur nuk më respekton, kështu jam.

Atdheu: Këtë ta lejova, se nuk më ka pr ekur njeri me dorë mua. Je me fat.

Be the first to comment on "Antonelës nuk i del e keqja me sjelljen e Atdheut në takim me Sarën/ Ngrihet dhe ja fut me shpullë: O i pafytyrë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*