Aplikoi per pune ne nje zyre ligjore, vajzes i kerkojne foto. Juristi: E tere trupit eshte me mire

NJe vajze e re ka treguar se ka bere nje aplikim per pune prane nje zyre ligjore.

Mirepo si tregon vajza personi me te cilin ajo ka komunikuar ne lidhje me aplikimin qe ka bere, i ka kerkuar nje foto te te gjithe trupit.
“NJe foto ku te dukeni relativisht mire, e tere trupit eshte me mire. Dmth foto nga larg si me thene.”

Po ashtu ky person i ka thene se rroga eshte per ata persona qe kane produkt dhe se rroge pa produkt nuk ka.

Ndersa vajza ka mbetur e shokuar dhe i ka kthyer pergjigje:
” Pikesepari une se di me ke po flas, fotoja eshte dicka konfidenciale dhe nese deshironi jam e gatshme per interviste.”

Me poshte keni dhe biseden e plote.

Be the first to comment on "Aplikoi per pune ne nje zyre ligjore, vajzes i kerkojne foto. Juristi: E tere trupit eshte me mire"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*