Arjan Çani Bën Deklaratën E Fortë: Mos E Votoni Albin Kurtin, Ai Është Një Zagar Politik….

Arjan Çani bën deklaratën e fortë: Mos e votoni Albin Kurtin, ai është një zagar politik….

Arjan Çani bën deklaratën e fortë: Mos e votoni Albin Kurtin, ai është një zagar politik….

Arjan Çani, Nëse do isha kosovar s’do e votoja Albin Kurtin,
Nuk e mbaj kur më ka ardhur Albin Kurti në studion time, por megjithatë them që jo më kot është shpallur nga ju personi i vitit.Megjithatë unë nuk do e votoja po të isha shtetas kosovar. S’do e votoja sepse është krijuar një mit për të, dhe mendoj që ky mit duhet të rr ëzoh et.

Arjan Çani: Albin Kurti është një ‘Za gar politik’, mos gaboni ta votoni atë.

Be the first to comment on "Arjan Çani Bën Deklaratën E Fortë: Mos E Votoni Albin Kurtin, Ai Është Një Zagar Politik…."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*