Arjan Cani nuk e mban veten fare, flet keq për Albin Kurtin/ Ai është një zagar politik…

Arjan Çani, Nëse do isha kosovar s’do e votoja Albin Kurtin, Nuk e mbaj kur më ka ardhur Albin Kurti në studion time, por megjithatë them që jo më kot është shpallur nga ju personi i vitit.

Megjithatë unë nuk do e votoja po të isha shtetas kosovar. S’do e votoja sepse është krijuar një mit për të, dhe mendoj që ky mit duhet të rr ëzoh et.

Arjan Çani: Albin Kurti është një ‘Za gar politik’, mos gaboni ta votoni atë.

Arian Cani habit me deklaratën/ Të isha në Kosovë s’do ta votoja Albin Kurtin

Be the first to comment on "Arjan Cani nuk e mban veten fare, flet keq për Albin Kurtin/ Ai është një zagar politik…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*