Askush nuk donte që ata të martoheshin se kishin sindromën down/ 20-vite më vonë, të gjithë po gëlltisin fjalët e tyre

Maryanne dhe Tommy Pilling sapo festuan 24 vjetorin e martesës. Ajo që e bën kaq të veçantë këtë çift është se atyre u është dashur të kapërcejnë shumë sfida, madje edhe kr itika, gjatë viteve, sepse të dy kishin sindromën Daun.

Njerëzit e kritikojnë këtë çift me sindromën Daun

Dyshja, e cili u takua për herë të parë në një qendër lokale trajnimi për njerëzit me aftësi te veçanta kishte qenë në lidhje për rreth 18 muaj kur Tommy kërkoi Maryanne të martohej me të.

Njerëzit e kritikojnë këtë çift me sindromën Daun

Disa muaj më vonë, në korrik 1995, çifti festoi martesën në një ceremoni fetare në Essex, të rrethuar nga miq mbështetës dhe familjet e tyre përkatëse.
“Ata e duan shumë njëri-tjetrin, respektojnë njëri-tjetrin dhe janë shumë të sinqertë me njëri-tjetrin,” tha Linda Newman, motra e Maryanne.

Por jo të gjithë ishin dakord me vendimin e çiftit për të lidhur martesen rreth dy dekada më parë. Newman thotë se nëna e tij hapi gjyq për ndarjen e çiftit.
Por 22 vjet më vonë, Tommy, 59 vjeç dhe Maryanne, 45 vjeç, thonë se marrëdhënia e tyre është më e fortë se kurrë

Be the first to comment on "Askush nuk donte që ata të martoheshin se kishin sindromën down/ 20-vite më vonë, të gjithë po gëlltisin fjalët e tyre"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*