Articles by admin

Përse dhe si shkaktohen aknet në shpinë?

Këtu mund të gjeni mënyrën e trajtimit e tyre njëherë e përgjithmonë Dermatologët i quajnë “bacne”, një bashkim i “back” (shpinës) dhe akneve. Në mënyrë të ngjashme me aknet dhe njollat në fytyrë, puçrrat në…


Këtë produkt largojeni menjëherë nga shtëpia

Naftalina është një përbërës helmues. Ajo është një substancë e bardhë që ka një aromë shumë të fortë. Të gjithë ne e përdorim atë për të mbajtur larg molat nga rrobat tona. Njësoj si pesticidet…Pse duhet t’i konsumoni fiqtë e thatë?

Fiqtë e thatë janë një nga frutat e thata më të përdorura gjatë kësaj periudhe. Shija e tyre fantastike të bën për vete, por jo vetëm shija. Arsyet pse duhet ta konsumojmë fikun janë të…