Bearti s’la gjë pa i thënë/ Po as Tea nuk i lë gjë mangut: Ti po bëhesh si Arjoni, do të fitosh para…


Pas postimit te Beartit ne Insta Story se pas dy oresh do te tregonte te gjitha te vertetat,vjen nje video e Teas.

Ne postimin e Beartit thuhej se te vertetat do i keni pa pagese,duke ironizuar keshtu faktin se Tea e beri publike intervisten e saj ne e aplikacionin me vlere 3.99€.

Pas ketij postimi,Tea i kushton nje video Beartit duke i thene se po perdor te njejtat menyra shan tazhuese si Arjon Luli dhe se per te marre sa me shume followers e ktheu profilin e tij ne Instagram privat pas deklarimit qe beri.

Be the first to comment on "Bearti s’la gjë pa i thënë/ Po as Tea nuk i lë gjë mangut: Ti po bëhesh si Arjoni, do të fitosh para…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*