Bëhet si lypës dhe u kërkon shitësve një copë bukë, por shikoni si reagojnë shitësit e këtij qyteti..

Disa te rinj kanë organizuar një eksperiment social në qytetin e Gjakovës.
Njëri nga djemtë është veshur si lypës dhe ka hyrë në disa furra buke per te kërkuar ushqim.

Ai është prezantuar si një i varfër i uritur dhe që i duhet një copë bukë.
Si sillen punonjësit e këtyre furrave?

Për më shumë shiko videon:

Be the first to comment on "Bëhet si lypës dhe u kërkon shitësve një copë bukë, por shikoni si reagojnë shitësit e këtij qyteti.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*