Biznesmeni Shqiptar Bën S*Ks Me Burra Habit: Do Doja Të Dija Me Atdheun, Ata Të Tjerët Pjeshkërojnë Aty

Biznesmeni shqiptar bën s*ks me burra habit: Do doja të dija me Atdheun, ata të tjerët pjeshkërojnë aty

Biznesmeni shqiptar bën s*ks me burra habit: Do doja të dija me Atdheun, ata të tjerët pjeshkërojnë aty

Elton Ilirjani është shumë i për folur në media dhe rrjete sociale pas daljeve të tij me make-up dhe taka dhe deklaratës se është “g ay”.
Djemtë në “Për’puthen” sillen si femra, vetëm pjeshkërojnë.
Flasin si të ishin femra.
Janë bërë tëgjithë njësoj, presin vetullën njësoj” thotë Ilirjani.
Thotë se asnjë nga djemtë nuk i pëlqen por do pranonte një takim 4 minutësh me Atdheun
“Është i pashëmm, i gjatë, vetëm ai mund të shkojë pak, unë me taka dal më e gjatë se të gjithë aty”, thotë Ilirjani në një intervistë për “Shqipëria live”.

Be the first to comment on "Biznesmeni Shqiptar Bën S*Ks Me Burra Habit: Do Doja Të Dija Me Atdheun, Ata Të Tjerët Pjeshkërojnë Aty"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*