Bleona e tregon mes lotësh/Nuk do e harroj kur atë ditë kur babi im mundohej të më fuste në…

25 n ëntor 1994 është data që fitova konkursin për të marrë pjesë në festivalin e dhj etorit. Është një datë e cila do të ng elet përgjithmonë në memorien time.

Bleona Qerreti sërish në qendër të vëmendjes – kësaj here kjo është arsyeja – Gazeta Online INSAJDERI

Kanë kaluar 25 vite që atëherë, por unë nuk e harroj atë ditë me shi që prisja para televizionit për të marrë rezultatin e konkursit. Babai im @nazmiqereti mundohej të më fuste në çadër që të mos lagesha, por unë nga a nkthi dhe em ocionet nuk ndj eja asnjë pikë shiu që më binte në fytyre, derisa i ndj eri #selimishmaku doli poshte televizionit dhe na tha:

“Ne si juri mendojme qe Bleona duhet te kendoje ne festival” – nuk arrija te ndaja l otet nga pikat e shiut….. isha 14 vjec dhe pjesemarresja me e re ne festival.

Sot dua të falenderoj nga z emra të gjithë bashkëpunëtoret e mi më të afërt, më saktë l egjendat e muzikes shqiptare do të thoja, sepse jane pikerisht ata qe kanë bërë h istorinë e muzikës tone me krijimtarite e tyre.

Be the first to comment on "Bleona e tregon mes lotësh/Nuk do e harroj kur atë ditë kur babi im mundohej të më fuste në…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*