Bleona habit dynjanë/ Dua të më rr ahë burri 3 herë në ditë: pastaj të më kënaqë në krevat

Вleona: Dua b,urrë që t’më rr-ahë 3 herë në ditë dhe të më kë,naq gjatë.

“Unë dua një burrë të vërtetë, që t’më rrahë tri herë në ditë”, tha Bleona Qereti kur u pyet nëse do të marrë shembull këngëtaret e famshme si Madona dhe Jenifer

Lopez që kanë pasur lidhje me burra më të vegjël në moshë.“Burri më duhet burrë, të më rrahë tri herë në ditë, jo kot. Kështu me kalamaj, s’merrem unë me kalamaj.

Jo të më rrahë, është ideja. Nuk e kisha për dh unë, nuk do doja të promovoja dh unën në familje, por d reqi e mori, burri duhet burrë tani, jo kalama.

Be the first to comment on "Bleona habit dynjanë/ Dua të më rr ahë burri 3 herë në ditë: pastaj të më kënaqë në krevat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*