Bleu Online Fustanin E Ëndrrave, Por Vajza U Bë Hit Në Internet Pas Ska.Ndalit Qe Zbuloi

Një vajzë e re ka dëshmuar edhe një herë mas htr im et me blerjet në internet.

Ajo ka ndarë me miqtë e saj eksperiencën e hi dhur, pasi kishte porositur një fustan online.

Vajza tregon se si një fustan që porositi në internet erdhi me një pro ble m mjaft të dukshëm.

Pjesa ku duhet të futej koka është aq e vogël sa edhe një kokërr limoni nuk mund të kalojë.
E pasionuar pas modës 19 vjeçarja, Phoebe Bucha nga Gorleston, Norfolk, ndau në Twitter një imazh të vetes duke u përpjekur të veshë këtë fustan.
Siç duket, e ka të pa mundur.

Nga fotot e modelit të publikuar në internet, fustani ngjan i mahnitshëm dhe me siguri nga këto pamje dhe është tërhequr kjo modele e re, siç shumë prej nesh mund të kishin dhe ndoshta edhe kanë vepruar në të kaluarën.
Duket se vajza ka ngelur shumë e zhgë nj yer nga blerja dhe më pas ka ndarë historinë e saj me të me të tjerët.

Të shumta kanë qenë komentet, ndërsa kompania ku bëri blerjen online nuk ka mbajtur pêrgjegjësi

Be the first to comment on "Bleu Online Fustanin E Ëndrrave, Por Vajza U Bë Hit Në Internet Pas Ska.Ndalit Qe Zbuloi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*