Burri gjen thesarin e madh brenda në shtëpinë e tij, por çudit me fjalët: Më ndihmuan disa shpirtra që e gjeta

Pronari i një bar-kafeje ne Angli befasoi me deklaratat e tij fan tazmat që ka në shtëpi e ndihmuan të gjente një derë te fs hehtë e cila e çoi drejt një thesari të fshehur brenda mureve të banesës.

Rupert Ellis bleu shtëpinë në Camborne, Cornwall, përpara disa vitesh dhe nuk ishte në dijeni në atë kohë se dikur aty kishin qenë zyrat qendrore të Kompanisë së Mineraleve Tehidy. Ellis tha se ai ka hasur dukuri të tjera të çuditshme në shtëpinë e cila u ndërtua nga familja e famshme Basset rreth vitit 1832.

Episodet fri kësuese përfshinin drita që ndizeshin e fikeshin vetë, god itje, hapa mis teriozë dhe zhu rma të fri kshme.
Por Ellis beson se pikërisht shpirtrat mund ta kenë ndihmuar të zbulonte thesarin, duke e orientuar tek një poster që ai vetë kishte vendosur në mur.
Cdo shenje e tyre e conte drejt atij posteri, dhe kur nisi të shponte murin për ta provuar, vuri re se aty prapa kishte diçka.
Pasi vendosi ta rrë zonte murin, gjeti një derë e cila fshihte kas afortën.

Be the first to comment on "Burri gjen thesarin e madh brenda në shtëpinë e tij, por çudit me fjalët: Më ndihmuan disa shpirtra që e gjeta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*