Burri i saj dha jetën për të shpëtuar 25-jetë të tjera/ Gruaja e Arjan Salës mban shtrënguar certefikatën “Dëshmor i Atdheut”: Ma la djalin jetim po është he ro..


Bashkëshortja e të ndjerit Arjan Sala, i cili u shpall dëshmor i kombit sepse shpëtoi jetën e të tjerëve dhe mbeti i b llo kuar në mes të flakëve, ka dalë para kamerave me certifikatën në dorë.

Teksa mbante sht rënguar pas vetes certifikatën, ajo tha: “Është hero”. Certifikatën e mori nga kryeministri Edi Rama, i cili vizitoi familjen e të ndjerit gjatë ditës së sotme dhe u takua me babain, nënën, bashkëshorten dhe të afërm të tjerë.

Sala la pas një fëmijë të vogël. Në përpjekje për të shpëtuar punonjësit e tjerë nga flakët që përfshinë magazinën e një qendre tregtare, Sala mbeti i bll okuar dhe doli i pajetë pas disa ditësh.

Ndërsa xhaxhai i të ndjerit doli në një prononcim për mediat duke thënë: “Sapo na ka bërë një vizitë kryeministri Edi Rama, së bashku me kryetarin e Bashkisë Erion Veliaj dhe i ka dor ëzuar familjes të të ndjerit Arjan Sala certifikatën “Dëshmor i Kombit”, të cilën ja ka dorëzuar babait, por në pamundësi që ai të flasë, është vëllai i Arjanit, Edmondi që do jua paraqisë.”

Bashkëshortja e të ndjerit Arjan Sala, i cili u shpall dëshmor i kombit sepse shpëtoi jetën e të tjerëve dhe mbeti i b llokuar në mes të flakëve, ka dalë para kamerave me certifikatën në dorë.

Be the first to comment on "Burri i saj dha jetën për të shpëtuar 25-jetë të tjera/ Gruaja e Arjan Salës mban shtrënguar certefikatën “Dëshmor i Atdheut”: Ma la djalin jetim po është he ro.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*