Burri Që Ka 27 Gra E 145 Fëmijë.Eshte Njeri Nder Poligamistet Me Te Medhenj Ne Bote..!!

Burri që ka 27 gra e 145 fëmijë.eshte njeri nder poligamistet me te medhenj ne bote..!!

Burri që ka 27 gra e 145 fëmijë.eshte njeri nder poligamistet me te medhenj ne bote..!!

Poligamisti më i madh i Kanadasë, i cili ka 27 gra dhe 145 fëmijë, ka deklaruar se nuk është dakord me legalizimin e poligamisë, pasi ajo mund të çojë në shfrytëzimin e grave.Mediat shkruajnë se 59-vjeçari Winston Blackmore, po ndiqet nga Qeveria kanadeze për poligaminë dhe ndaj tij pritet të ngrihet kjo akuzë për të tretën herë.59 vjeç ari, siç transmeton oranews, ka qenë më parë peshkop i një kishe dhe mbështetet nga një grup njerëzish që besojnë te martesa me shumë gra.

Por vetë Blakmor thotë se legalizimi i këtyre lloj martesave do të bënte që gratë të shfrytëzoheshininston Blackmore është arrestuar për poligami në vitin 2007, por më vonë akuzat ndaj tij u tërhoqën. Blakmor u akuzua sërish për poligami në vitin 2014, por ende nuk është caktuar një datë se kur ai duhet të dalë para gjykatës

Be the first to comment on "Burri Që Ka 27 Gra E 145 Fëmijë.Eshte Njeri Nder Poligamistet Me Te Medhenj Ne Bote..!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*