Caslli R Eagon Ndaj Gruas Së Veliajt: Shqiptarët Nuk Do Të Çu Diteshin Nëse Vjehrra Juaj Do Të Kish Ruajtur Në Sënduk Edhe Një Apartament Për Ju

E lëçitura e perëndimit, a rroganca nuk është argument.

E lëçitura e perëndimit, duhet të jeni më e përmbajtur në reagime publike. Ju nuk jeni thjesht vajza e lëçitur e perëndimit që rrjedh nga një derë e madhe në Shqipëri, por njëkohësisht edhe bashkëshortja e kryebashkiakut, ose sikundër do të shprehej kryeministri: “ gjysma më e mirë e Erion Veliajt”.

E kuptoj faktin që studimet e thelluara në perëndim kanë ndikuar rrënjësisht në lartësimin e mendjes suaj dhe kjo duket qartazi nga zgjvedhjet dhe zgjidhjet që keni bërë në jetë, por në rastin konkret,

jeni e shtrënguar të jepni një përgjigje lidhur me një pronë që është në emrin tuaj.