Çfarë vishte Princeshë Diana para se të bëhej pjesë e familjes mbretërore (FOTO)

Çfarë vishte Princeshë Diana para se të bëhej pjesë e familjes mbretërore (FOTO)

Çfarë vishte Princeshë Diana para se të bëhej pjesë e familjes mbretërore (FOTO)

Para se të bëhej Diana tepër elegante dhe Princesha e Wales, ajo ishte Diana Spencer.
Pasi u vu qendër të vëmendjes në adoleshencën e saj të vonë pas lidhjes së saj romantike me Princin Charles, nuk kaloi shumë dhe Diana u bë një ikonë mode në të gjithë botën.

Por nuk ishte statusi i saj i sapo fituar princeshë që e bëri Dianën kaq unike, ajo gjithmonë kishte një dhunti të shkëlqyeshme.
Më poshtë po ju sjellim momentet e hershme të modës së Dianës, nga dashuria e saj për xhaketat e fryra, te fejesa e deri te dasma e çiftit në gusht, 1981.

Be the first to comment on "Çfarë vishte Princeshë Diana para se të bëhej pjesë e familjes mbretërore (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*