Dalin detajet rrëqethëse/ 24-vjeçari që u mori jetën dy po licëve në lule të moshës dhe vajzës 27 vjeçe nuk kishte patentë, si mundi të dilte me makinë?


Një ak sident i rëndë ndodhi disa ditë më parë në Gjermani. Dy po licë 30 dhe 34 vjeç humbën jetën dhe një vajzë 27 vjeçe. Së fundmi detaje rrëqethëse kanë dalë në lidhje me këtë a ksident të rëndë.

Makina e 24-vjeçarit, Henrik. B i mori para, por e ditur bëhet se ai i jepte makinës edhe pse nuk kishte patentë. Në Einfelder Schanze pranë qytetit Neumünster, janë vendsour qirinj dhe lule.

I riu thotë se ndihet i penduar për atë që bëri dhe se nuk e kishte munduar ansjëherëse do të ndodhte një gjë kaq e rëndë. Po ashtu e ditur bëhet se dë nimi që do të marr ai do të jetë goxha i gjatë. Kanë nisur edhe he timet se si nuk u kuptua që i riu po i jepte makinës pa pate ntë.

Burimi: Bild/ Marrë nga Gazeta Korrekte.

Be the first to comment on "Dalin detajet rrëqethëse/ 24-vjeçari që u mori jetën dy po licëve në lule të moshës dhe vajzës 27 vjeçe nuk kishte patentë, si mundi të dilte me makinë?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*