Dalin Detajet Rrëqethëse/ I Riu Shqiptar I Mori Jetën Babait Me Th*Kë Dhe E La Shtrirë Mes Qytetit

Dalin detajet rrëqethëse/ I riu shqiptar i mori jetën babait me th*kë dhe e la shtrirë mes qytetit

Dalin detajet rrëqethëse/ I riu shqiptar i mori jetën babait me th*kë dhe e la shtrirë mes qytetit

P olicia e Prizrenit ka konfirmuar rastin tr agjik ku djali i morei jetën me th*ikë babain e tij.
Zëdhënësi i Policisë për rajonin e Prizrenit Shaban Osmanollaj, ka treguar se djali M.H 30 vjeçar ka s ulmuar babin e tij 50 vjeçar, dhe se ai nuk ka mundur t’i përballoj p lagët e marra.

Ngjarja e rëndë që ka t ronditur Prizrenin ka ndodhur pak para orës 14:00.

“Ju informojmë se sot me date 25 dhjetor 2020 rreth orës 13:55 një qytetar e ka njoftuar stacionin po licor Prizren-Veri se ne lagjen Dardani, Rruga “Nazim Kokollari” eshte duke ndodhur nje rast d hune ne familje ku djali eshte duke i s ulmuar prindërit.

Be the first to comment on "Dalin Detajet Rrëqethëse/ I Riu Shqiptar I Mori Jetën Babait Me Th*Kë Dhe E La Shtrirë Mes Qytetit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*