Deklarata e gruas se Përparim Ademit: E dija që më tra dhtonte me dy motrat, kemi udhëtuar bashkë, por…


Një rrëfim ka ber gruaja e Përparim Ademit, e cila jeton në Maqedoni , teksa ka thënë se dy motrat që i ndodhi ngjarja ne 31 Dhjetor në Tiranë i njihte dhe i kishte bërë mikesha edhe pse e dinte qe burri ishte me ta.

Ajo deklaroi se për të mbajtur familjen të bashkuar ka heshtur dhe madje ka bërë mikesha dy motrat.

‘I kam bërë mikesha, udhëtoja me to.

Kam heshtur për të ruajtur marrëdhënien.’- është shprehur gruaja e Ademit, identiteti i së cilës nuk është bërë i ditur.

Ajo ka shtuar se ka patur hyrje dhe dalje familjare me ta, madje edhe kanë udhëtuar së bashku.

Përparim Ademi, para gjyqtarit Gend Hoxha, ka pretenduar se ka një fëmijë me njërën prej motrave, por që nuk e ka regjistruar në emrin e tij.

Be the first to comment on "Deklarata e gruas se Përparim Ademit: E dija që më tra dhtonte me dy motrat, kemi udhëtuar bashkë, por…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*