Dërgoi Mamin Në Shpinë E Pleqërve, E Kur I Shkoi Në Vizitë, Ajo E La Të Shtangur Nga Fjalët Që Ia Tha.

Dërgoi mamin në shpinë e pleqërve, e kur i shkoi në vizitë, ajo e la të shtangur nga fjalët që ia tha .. Një ditë mori një telefonatë nga shtëpia e të moshuarve dhe i kërkojnë që të vijë sa ma shpejt pasi nëna e tij po jepte shpirt.Djali i nxituar shpejtoi për takimin e fundit me nënën e tij, i’u afrua afër për të dëgjuar fjalët dhe dëshirat e saj të fundit, e pyeti nënën nëse kishte ndonjë dëshirë të fundit.Tha: Po, biri im.. të lutem pajise shtëpinë e të moshuarve me freskues sepse bën shumë nxehtë, e këtu nuk ka, po ashtu .. Per ta lexuar artikullin te plote, sht,yp re,klam,en e mepo,shtme.

Be the first to comment on "Dërgoi Mamin Në Shpinë E Pleqërve, E Kur I Shkoi Në Vizitë, Ajo E La Të Shtangur Nga Fjalët Që Ia Tha."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*