Detajet janë rrëqethëse! Kjo është gruaja që ia mori jetën burri në sy të vajzës, i thoshte të bijës shiko se kështu do të bëj dhe ty…

Detajet janë rrëqethëse! Kjo është gruaja që ia mori jetën burri në sy të vajzës, i thoshte të bijës shiko se kështu do të bëj dhe ty…

Detajet janë rrëqethëse! Kjo është gruaja që ia mori jetën burri në sy të vajzës, i thoshte të bijës shiko se kështu do të bëj dhe ty…

Një 43-vjeçar i ka ma rrë jetën gruas së tij në sy të vajzës së tyre të mitur. Rudolf H. g odi ti për v de kje gruan e tij Brigitte. Kjo ngjarje e rëndë ndodhi në shkurt të këtij viti, por gjatë ditës së premte ai ka dalë para gjy katës. Detajet nga ajo ngjarje janë rrëqethëse.

E ditur bëhet se ai ia mori jetën gruas në kuzhinën e banesës në Bad Soden-Salmünster, por motive ba nale. Më e keqja është se vajzën 13-vjeçare ai e de tyroi të shikonte gjithë skenën dhe i thoshte po nuk më dëgjove edhe t’i kështu do përfundosh. Kryetarja e Gj ykatës së Qarkut Ulrike Wetzel, nuk ka mundur t’i mbante lotët teksa dëgjonte këtë histori. Ajo i tha: Do e vu ani atë që bëtë dhe shumë.

Të bërtiturat e vajzës u dëgjuan në gjithë lagjen, nëse po licia nuk do të kishte ardhur shpejt ai mund t’i kishte marrë jetën edhe vajzës së tij.

Be the first to comment on "Detajet janë rrëqethëse! Kjo është gruaja që ia mori jetën burri në sy të vajzës, i thoshte të bijës shiko se kështu do të bëj dhe ty…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*