Dit zi e për Elbasanin , Humbëm artistin shumë të njohur të Elbasanit.


Sëmu.ndja nuk ndalet as me artistet keshtu ka ndodhur dhe ne qytetin e Elbasanit ku i ka marr jeten koreografi Albert Vrapi pasi nuk arriti ta mpshte do te semundjen.

Koreografi u nda nga kjo jetë dy ditë më parë dhe u përcoll me dhimbje dhe lot nga të afërmit dhe miqtë e tij.

Disa nga miqtë e artistit të njohur elbasanas kanë ndarë në rrjetet sociale një mesazh prekës, për Albert Vrapin.

“Duhet ta kujtojmë të qeshur me nota muzike që ai i krijonte në koreografitë më të bukura që të gjithë e duartrokisnin dhe ngriheshin në këmbë, në Teatrin Skampa Elbasan”.

“Berti është në zemrat tona, qytetit të Elbasanit ju shua një yll. Ylli i modernizimit, ylli i të bukurës, ylli i koreografisë. Të përcjellim në shtëpinë tënde të fundit me këngët e Michael Jackson. Do i mungojë shumë teatrit, koreografitë tua” – shkruajnë miqtë e tij.

Be the first to comment on "Dit zi e për Elbasanin , Humbëm artistin shumë të njohur të Elbasanit."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*