Ditën E Martesës E Godet Në Fytyrë Bashkëshorten E Vet, Të Pranishmit E Duartrokasin (VIDEO)

Ditën e martesës e godet në fytyrë bashkëshorten e vet, të pranishmit e duartrokasin (VIDEO) .. Në një rajon të Turqisë ekziston një traditë e çuditshme. Ditën e dasmës, kur nusja arriti në oborrin e shtëpisë së dhëndrit, në prani të gjithë të ftuarve, dhëndri duhet të godasë me shuplakë nusen.

Pasi nusja ulet dhe dhëndri ia heq vellon, ai i bie me shuplakë asaj, për të përmbushur kështu traditën e çuditshme. Mirëpo e keqja nuk përfundon këtu. Të gjithë të ftuarit e duartrokasin këtë .. Per ta ndjekur tekstin te plote dhe videon, ju ftojme qe te shty.pni rek,lamen e meposhtme.

Be the first to comment on "Ditën E Martesës E Godet Në Fytyrë Bashkëshorten E Vet, Të Pranishmit E Duartrokasin (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*