Djali 13 Muajsh I Lëngon Në Spital Nga Sëmundja E Ligë, Nëna Rrëqeth: Lutuni Të Gjithë Se Zoti Mbase Bën Mirë Ta Marr Në Shtëpi

Djali 13 muajsh i lëngon në spital nga sëmundja e ligë, nëna rrëqeth: Lutuni të gjithë se Zoti mbase bën mirë ta marr në shtëpi

Djali 13 muajsh i lëngon në spital nga sëmundja e ligë, nëna rrëqeth: Lutuni të gjithë se Zoti mbase bën mirë ta marr në shtëpi

Teksa sot festohen Krishtlindjet, Marloni i vogël vetëm 13 muajsh është duke lënguar në shtratin e një spitali.Ai është i shtruar në Klinikën Universitare të Tübingen. Në jetë atë e mban një bombul oksigjeni. Prindërit e tij luten që i vogli të bëhet mirë, pasi djali i tyre vuan nga një sëmundje e keqe.

Prindërit e Marlon lejohen të vizitojnë djalin e tyre për dy orë. Në këtë natë festive ata kanë një lutje dhe u kërkojnë të gjithëve që të luten për djalin e tyre.

Nëna thotë:
Ua bëj me shpirt këtë kërkesë, lutuni për djalin tim. Ta marr dhe unë në shtëpi, lutuni se Zoti mbase bën mirë.”

Be the first to comment on "Djali 13 Muajsh I Lëngon Në Spital Nga Sëmundja E Ligë, Nëna Rrëqeth: Lutuni Të Gjithë Se Zoti Mbase Bën Mirë Ta Marr Në Shtëpi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*