Djali i vogël përlot botën me letrën që i shkruan babagjyshit/ Dua një babi më të mirë, ky që kam nuk…

Një djalë 7- vjeçar ka pë rlotur botën me historinë e tij. Lajmi për të është pu blikuar nga të gjitha mediat ndë rkombëtare.

Santa’s Secrets: Science Weighs In

Ai jeton diku në Teksas dhe i ka shkruar një letër Babagjyshit të Vitit të Ri. Në këtë letër ai kërkon një baba më të mirë, sepse i ati i tij është i dhu nshëm.

Djaloshi quhet Blanke dhe letra e tij shkruar për Babagjyshin u bo tua nga qen dra ku qëndrojnë gratë e dh unuara dhe fëmijët e tyre “Sa feHav en of Tu arant Co unty”.

Vogëlushi po qëndron atje bashkë me nënën dhe motrat e tij. Në letrën e tij vogëlushi shkruan:

“I dashur Santa! Ne duhet të iknim nga shtëpia jonë. Babi ishte i dh unshëm. Mami na tha se ishte koha për të ikur dhe se ajo do gjente një vend më të sigurtë për ne, një vend ku ne nuk do kemi fr ikë. Unë jam akoma ne rvoz, nuk dua të flas me fëmijët e tjerë. A do vini këtë Krishlindje ju? Ne nuk morrën asgjë nga gjërat tona dhe a mund të na sillni ju disa libra për fëmijë, një enc iklo pedi, një bu sull dhe një orë? Uroj edhe një baba, një baba të mirë. A mund të më sjellësh ti një baba të mirë? Të kam xh an Blake.’’

Letra e të voglit është shp ëndarë shumë dhe kudo është uruar që kjo histori t’i bëjë gjithë ata burra që ngr enë dorë mbi gratë e tyre të ref lektojnë.

Be the first to comment on "Djali i vogël përlot botën me letrën që i shkruan babagjyshit/ Dua një babi më të mirë, ky që kam nuk…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*