Djali Ia Puth Këmbët Nënës Së Tij Në Dasmë

Emocionuese: Djali ia puth këmbët nënës së tij në dasmë

Djali ia puth këmbët nënës së tij në dasmë

Një video e cila po shpërndahet në Facebook, tregon një moment prekës.Aty shihet se si dhëndrri e merr nënën e tij dhe fillon të vallëzoj.

Para se ta përfundon ai gjunjëzohet dhe e puthë nënën e tij në këmbë dhe duar.

Be the first to comment on "Djali Ia Puth Këmbët Nënës Së Tij Në Dasmë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*