Djaloshi Nga Gjilani Heqë Pallton Dhe Ia Jep Një Lypsari Që Po Qëndronte Në Shi…

Ky gjest shembullor që bëri sot një djalë në qytetin e Gjilanit (emri i të cilit nuk është bërë i ditor) është për t’u vlerësuar lartë.
Edhe pse duket i ri në moshë, me qantë mbi shpinë e që sigurisht po kthehej nga shkolla, mendja e tij funksionoi shumë mirë, shkruan Albanienshow.

Ai hoqi pallton e tij dhe i dha një lypsari, i cili qëndronte i ulur në tokë nën reshje të shiut ja dhe vid.3o shtype3 rek5l,am dhe shiko vid3,on.

Be the first to comment on "Djaloshi Nga Gjilani Heqë Pallton Dhe Ia Jep Një Lypsari Që Po Qëndronte Në Shi…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*