Do bësh një fëmijë tjetër’ Rudina Dembacaj si rrallëherë flet për planet e së ardhmes: Unë do bëj dhe…


Rudina Dembacaj prezantuesja me e perfolur ne portale.

Asaj i eshte bere nje pyetje nga ndjekësit “Do bësh një fëmijë tjetër”, ishte një ndër pyetjet që iu bënë.

Ndersa Rudina eshte pergjigjur:“Poooo, por pak më vonë! Aman se Marku s’ka muhabet tjetër.

Ndërsa një tjerë i shkruante ‘Lum Mark Frroku që të ka”

‘Lum unë që e kam’ i shkruan moderatorja.

Ndërsa një tjerë i shkruante ‘Lum Mark Frroku që të ka”

Kujtojmë që Rudina ka një vajzë, Viktoria, me ish-bashkëshortin, Aleks, ndërsa Marku është baba i tre fëmijëve.

Megjithate ne i urojme dite te bukura se bashku.

Be the first to comment on "Do bësh një fëmijë tjetër’ Rudina Dembacaj si rrallëherë flet për planet e së ardhmes: Unë do bëj dhe…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*