Do u rikthehemi sapunëve 15 lekësh të dikurshëm? Ja përse sapunët artizanal janë më të mirë se shampoja…


Kushton pak, i bën mirë ambientit dhe flokëve tanë, ka paraqitje të bukur të një sapuni aromatik ose shijen e një makcaron: po flasim për shampon solide.

Një alternativë perfekte ndaj flakoneve tradicionale si për paketimin, si për përmbajtjen më ekologjike.

Si përftohet ky produkt i mrekullueshëm? Përbërësit kryesorë janë tensioaktivët solidë (si Sodium dhe sulfate) të cilave u shtohen ujë, vaj dhe gjalpë bimor, vajra esenciale, aroma natyrale dhe ngjyrues bimorë.

I gjeni si për flokë të thatë, ashtu edhe të yndyrshëm dhe të dekoloruar, kundër rënies, zbokthit, me vajra esencialë, organikë, të thatë ose pa sulfate. Me pak fjalë asgjë për t’u pasur zili shampove profesionale para këtyre. Mbi të gjitha edhe shumë ekonomike!

Be the first to comment on "Do u rikthehemi sapunëve 15 lekësh të dikurshëm? Ja përse sapunët artizanal janë më të mirë se shampoja…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*