Doktorit kurr nuk i shkoi në mendje se dikush po e shihte, kjo infermiere filmoi gjithçka, kur ta kuptoni cfarë po ndodh nëpër spitalet tona..

Doktorit kurr nuk i shkoi në mendje se dikush po e shihte, kjo infermiere filmoi gjithçka, kur ta kuptoni cfarë po ndodh nëpër spitalet tona..

Secili prej nesh është mësuar që të shkojë në spital për të marrë shërbimin mjekësor. Pasi bëhemi mirë, ne vazhdojmë jetën tonë të qetë. Por, nëse ne apo të afërmit tanë nuk shërohen apo nuk bëhen mirë, të parët që ne fájësojmë janë mjekët, duke hedhur mbi ta një mal me ak uza dhe duke besuar se ata i negliz hojnë situatat.

Pikërisht personazhi kryesor në këtë histori është një mjek, i cili përballet me detyrën më të vës htirë në botë. Ai është mjeku kryesor në një spital me fëmijë të së murë me leùkemi. “Duket shumë i str esuar gjatë gjithë kohës. Vrapon sa këtu aty, kërkon të kujdeset për të gjithë në të njëjtën kohë, aq sa të jep përshtypjen e një doktori të hállakatur”, thotë Meri Stejson krye-infermierja e pávionit. Është vetë Meri e cila ka vendosur ta tregojë këtë histori për një veprim rrëqethës dhe përlotës që ka bërë mjeku me emrin Pol Smith.

Pol kohët e fundit ka shpenzuar një kohë të gjatë në spital dhe ai thuajse nuk ka shkuar fare në shtëpi pasi në spital ka pasur një rast të një fëmije në gjendje jo të mirë.Madje, ai as nuk ka fjetur dhe gjatë gjithë kohës është i shq etësuar sa në një dhomë dhe në tjetrën dhe mendova që i duhet t’i rri afër, pasi në një gjendje të tillë edhe mjeku më i mirë në botë mund të gábojë nga lod hja. Stafi ynë kishte vendosur që gjatë mbrëmjes, pikërisht nga ora 20:00 deri në orën 22:00 ai (mjeku kryesor) do të merrte një periudhë qetësimi dhe do të shkonte të flinte në zyrën e tij.

Por, vura re disa lëvizje të çuditshme që ai po bënte kohët e fundit dhe u bëra pak kureshtare. Ai merrte rrugën për të shkuar drejt zyrës së tij, më pas bënte një devijim dhe futej në një dhomë depoje, aty merrte një çantë dhe pasi dilte nga ajo dhomë depo ai nxitonte me vrap të merrte ashensorin. Dhe kjo lëvizje e çuditshme ndodhte thuajse përditë, dhe pikërisht të gjithë ne mendonim se në atë orar ai person ishte në krevatin në zyrën e tij duke fjetur. Por jo…

Be the first to comment on "Doktorit kurr nuk i shkoi në mendje se dikush po e shihte, kjo infermiere filmoi gjithçka, kur ta kuptoni cfarë po ndodh nëpër spitalet tona.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*