Doni të pastroni e nët e gja k ut dhe mëlçinë? Atëhetë bëni këtë kurë popullore njëherë në vit

Doni të pastroni e nët e gja k ut dhe mëlçinë? Atëhetë bëni këtë kurë popullore njëherë në vit

Doni të pastroni e nët e gja k ut dhe mëlçinë? Atëhetë bëni këtë kurë popullore njëherë në vit

Pastrim rad. ikal i enëve të gja. kut për 40 ditë: Receptura e thjeshtë, por e fuqishme që do t’ju rilindë! Konsumoni këtë tinkturë gjatë 40 ditëve dhe me themel do të pastroni enët e gja. kut nga kolesterina!Për të larguar te gjitha papastertite, për të shtuar elasticitetin e enëve të gja. kut dhe pastrimin e tyre nga shtresat e yndyrë, sugjerohet ky pastrim rad. ikal.

Përbërësit:
– 4 hudhra,

– 4 limonë të madhësisë mesatare,

– rreth 3 litra ujë të vluar.

Përgatitja:

Hudhrat ndani në thelpinj dhe pastroni. Limonët qitni në ujë të vluar, pritni në rriska.

Të gjitha përbërësit bluani në makinën e bluarjes së mishit. Përbërjen e bluar qiteni në një kavanoz të pastër qelqi prej 3 litrash dhe qitni sipër ujin e nxehtë të vluar, deri në fund të kavanozit.

Mbulojeni dhe futeni në frigorifer 3 ditë. Pastaj, kullojeni dhe ruajeni në frigorifer.

Mënyra e aplikimit: Do. za maksimale e pijes është 50 ml 3 herë në ditë, para racionit. Megjithatë, pastrimi i enëve të gja. kut duhet të fillojë me do. za më të vogla (1 -2 lugë supe). Nëse nuk ekzistojnë telashe (pro bleme), do. zën ngadalë shtojeni deri te do. za e domosdoshme.

Kura zgjatë 40 ditë.

Pastrimi i enëve të gja. kut në këtë mënyrë rekomandohet të aplikohet një herë në vit, pas konsultimit me mjekun.

Be the first to comment on "Doni të pastroni e nët e gja k ut dhe mëlçinë? Atëhetë bëni këtë kurë popullore njëherë në vit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*