Donte Ta Linte Burri Se Nuk I Duronte Dot Më Zemra/ Ai Shkon Dhe E Bën Kështu Donte T’i Hi Qte Sytë, Nëna E Re Rrëqeth Me Rrëf Imin

Donte ta linte burri se nuk i duronte dot më zemra/ Ai shkon dhe e bën kështu donte t’i hi qte sytë, nëna e re rrëqeth me rrëf imin

Donte ta linte burri se nuk i duronte dot më zemra/ Ai shkon dhe e bën kështu donte t’i hi qte sytë, nëna e re rrëqeth me rrëf imin

Jenna Hurley është një nënë e re. Ajo ka dy fëmijë, por ajo ka vendosur të tregojë se sa shumë ka vu/ajtur për t’u bërë shembull për gratë e tjera pasi nuk do që do të heshtin si ajo. Teksa të gjithë mendonin se ajo ishte e lumtur me të shoqin, ajo përj/etonte një a bu/zim të madh nga ai. E gjitha arriti deri aty sa burri i saj do nte t’i hi qte sy të. Kjo ndodhi sepse ajo i kërkoi të ndaheshin dhe ai donte ta lë ndonte aq shumë saqë asnjë burrë mos ta merrte më. Enna tregon:

Kur e takova për herë të parë ai ishte simpatik, i shoqërueshëm, i vëmendshëm Më kujtohet që u thashë të gjithë miqve të mi se nuk kishte burra si ai. Derisa sa ai pak nga pak nisi të tregonte se kush ishte”. Për disa ditë me radhë ajo i la fëmijët tek nëna e saj sepse nuk donin që ata ta shikonin në atë gjendje dhe të tre mbeshin. Fy tyra e saj ishte e n jtur aq shumë saqë mjekët i dhanë aq shumë qetësues saqë ajo thotë se ka fjetur për ditë të tëra.

Be the first to comment on "Donte Ta Linte Burri Se Nuk I Duronte Dot Më Zemra/ Ai Shkon Dhe E Bën Kështu Donte T’i Hi Qte Sytë, Nëna E Re Rrëqeth Me Rrëf Imin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*